Treningene våren og sommeren 2019

Postet av Bodø Friidrettsklubb den 22. Apr 2019

Snøen er forsvunnet fra Mørkvedlia Idrettspark, og det er derfor snart på tide å flytte treningene utendørs. Kasterne (fra 11 år og oppover) trener i Mørkvedlia fra onsdag 24. april 18.00-19.00, mens de øvrige treningsgruppene flytter utendørs fra 29. april. Vi kommer tilbake med eventuelle justeringer av treningstider om noen få dager.Siste innendørsstevne med beskjeden deltakelse

Postet av Bodø Friidrettsklubb den 10. Apr 2019

17 deltakere gjennomførte i alt 26 starter på onsdagens innendørsstevne i Nordlandshallen. Det var dog gledelig å registrere at hele 8 av deltakerne var rekrutter-bare gutter.

Dette var siste innendørsstevne i vinter/vår, og 8. mai møtes vi i Mørkvedlia Idrettspark og det første stevnet utendørs.

Resultatene fra kveldens stevne ligger som vanlig under "Resultatlister".Utbedringer på friidrettsanlegget i Mørkvedlia

Postet av Bodø Friidrettsklubb den 10. Apr 2019

Så snart snøen er forsvunnet og tela slipper taket, vil kommunen starte arbeidet med å gjøre friidrettsanlegget klart til utendørssesongen. Kommunen meddeler at det er planlagt følgende utbedringer på anlegget:

-Dyprensing av løpebanedekket.
-Merke opp alle linjer og symbolmerker.
-Ny diskossektor.
-Ny kulesektor.
-Fjerne gressmatta og legge fastdekke (løpebanedekke) inni diskosbur.
-Fjerne gressmatta og legge fastdekke(løpebanedekke) ved Stavmattehuset.

Vi ser fram til disse forbedringer, og så får vi håpe at værforholdene blir så bra framover at dette blir klart til første stevne 8. mai.
Stevneprogrammet for utendørssesongen er klart

Postet av Bodø Friidrettsklubb den 28. Mar 2019

Oversikten over stevnetilbudet i utendørssesongen er nå å finne under fanen "Terminlister" på hjemmesida vår.

Når det gjelder egne stevner så er programmet det samme som det har vært de siste årene med Sparebank 1 Lekene som høydepunktet i dagene 17.-18. august. Nytt av året er imidlertid at vi forsøker oss med et treningsstevne 17. juli for de utøverne som ikke er bortreist på ferie. Her blir det et begrenset antall øvelser. Mer informasjon senere.

Under andre aktuelle stevner har vi listet opp stevner rundt omkring i Nordland og andre steder som kan være av interesse for våre utøvere. Trenerne vil i samråd med de aktive og styret bestemme hvilke stevner vi skal satse på som klubb, men enkeltutøvere vil selvfølgelig stå fritt til å velge andre stevner i tillegg. Tar vi ikke feil, så vil det nok bli deltakelse i stevnet på Åmøy (8. juni), Narviklekene (15.-16. juni) og Sortlandsmesterskapet (10.-11. august).

Det er verd å merke seg at de 2 stevnene som man må kvalifisere seg til - Lerøylekene (13-14 år) og UM (15.-19 år) - har byttet plass i terminlista. Lerøylekene går 31. august - 1. september i Måndalen, mens UM avvikles 7.-8. september på Jessheim.

Barents Summer Games 2019 går av stabelen 31. august-1. september i Murmansk. Så vidt vi kjenner til, er det ennå ikke avklart om friidrett blir en av idrettene i lekene. Dette på bakgrunn av den pågående utestengelsen av Russland i internasjonal friidrett.

Vi har grunn til å tro at Nordnorsk mesterskap i friidrett (NNM) vil være et tema som drøftes av de nordnorske kretsene under helgas forbundsting i NFIF. Det er noen år siden NNM sto på terminlista.Positivt med flere rekrutter på stevne

Postet av Bodø Friidrettsklubb den 13. Mar 2019

På et stevne med relativ beskjeden deltakelse var det gledelig i registrer et økt antall rekrutter av begge kjønn på onsdagens stevne i Nordlandshallen. Det er viktig at vi tar godt vare på disse i et godt trenings- og aktivitetsmiljø slik at de blir med oss i årene framover.

Resultatmessig var det Henrik Lünell Alstadhaug og August Larem Svare som sto for de beste resultatene denne gang. Henrik løp 60m på 7,76, noe som ga 875 Tyrvingpoeng, mens August perset i høyde med 1,70, og dermed 874 poeng.

Fullstendige resultatlister finner dere under "Resultatlister" på nettsida.

Neste og siste innendørsstevne i denne omgang arrangeres 10. april i Nordlandshallen. Øvelser: 60m, 100m og lengde. Påmelding som vanlig på MinIdrett https://mi.nif.no/ Levert av IdrettenOnline