Klarsignal for bygging av nytt målhus

Postet av Bodø Friidrettsklubb den 26. Sep 2022

Det ekstraordinære årsmøtet i Bodø Friidrettsklubb sist torsdag ga styret grønt lys til å starte byggingen av et nytt og større målhus med lager i Mørkvedlia Friidrett. Fram mot møtet hadde Målhuskomiteen arbeidet aktivt for å utvikle prosjektet, slik at det forslaget møtedeltakerne ble bedt om å ta stilling til, var vesentlig endret i forhold til det som forelå da innkallingen ble sendt ut 14 dager tidligere. Den største endringen var nok at forslaget om flytting og gjenbruk av det gamle målhuset var droppet, da man fant at kostnadene ved flytting og rehabilitering ble uforholdsmessig store.

I stedet ble det presentert et prosjekt der arealet i de nye målhuset var økt både i underetasjen og 1. etasje. Ved det oppnår man at satsene for beregning av spillemidlene øker ganske vesentlig, noe som gjør at nettokostnadene ved en utvidelse ikke blir så store. Det er lagt opp til at arealet i begge etasjene blir på vel 100m2.  Det utvidede arealet vil innebære:

  • I underetasjen vil det gi et eget ekstra lager med liten garasjeport til den daglige treningen og utleie til skoler og andre.
  • I 1. etasje vil det gi større oppholdsrom som utenom stevnene kan brukes til møter, kurs o.l. for utøvere, trenere, dommere/funksjonærer, foreldre o.a. Det kan også bli aktuelt å flytte kontoret fra Mørkvedhallen til målhuset.

Det store lagerrommet er beregnet å gi plass for alt utstyret inkl hekker og matter som i dag er spredt på ulike steder (utendørs på banen, 2 konteinere, målhuset, kontoret og redskapskasse.) Inne i lageret vil det bli et låsbart rom for oppbevaring av særlig verdifullt utstyr samt en arbeidsbenk for mindre reparasjoner etc. Tilgang til lageret vil kunne skje gjennom en port og ei vanlig dør. På ytterveggen vil det bli plass til ei tavle for informasjon, resultatlister etc. Det også avsatt areal på 5 kvm til handicaptoalett med direkte tilgang fra bakkeplan.

I etasjen over vil det bli arrangementstekniske rom, WC, tekjøkken og møteareal:

VF
Sekretariat
Tidtaking
Speaker/stevneregi
TV/streaming
WC
Tekjøkken
Møte-/oppholdsrom
Bøttekott

Rominndelingen i 1. etasje vil trolig bli litt justert litt.

Det nye huset vil få en kostnad på ca 3,9 mill kroner, og ferdigstillelse vil skje i løpet av 20213. Finansieringen er langt på vei sikret gjennom tilskudd fra Bodø kommune, Nordland Idrettskrets/anleggsfondet, Samfunnsløftet/Sparebank 1 Nord-Norge, Nordenfjeldske Bykredit og lokalt næringsliv. Søknaden om spillemidler vil bli levert nå i høst.

Nye plan.pdf
Nye fasader.pdf
3 d .pdfNy klubbrekord på helmaraton

Postet av Bodø Friidrettsklubb den 25. Sep 2022

Joakim Bjørklund (27) fra Bodø Friidrettsklubb løp i mål på 2,39,59 i dagens Berlin Maraton. Raskere har ingen i BFIK løpt maraton. 

Joakim ble nr 105 i sin klasse (under 30) og nr 467 av alle som fullførte løpet. De skal tilføyes at før han startet hadde han som mål å komme under 2,40.

Det er også på sin plass å ta med at den flittige deltakeren på våre banestevner i år, Frank Christoffersen (55) fra Bodø Bauta Løpeklubb kom i mål på 2, 43,40 og ble med det nr 2 i klassen 55-59 år, bare slått av en tysker !!! Imponerende!Sesongavslutning

Postet av Bodø Friidrettsklubb den 21. Sep 2022


Vel 20 utøvere hadde tatt turen til avslutningsstevnet på Mørkvedlia Friidrett på tirsdag kveld. Fine forhold årstida tatt i betraktning og mye god friidrett.

Resultatene finner du her: LAGS821 (opentrack.run) 

Selv om konkurransesesongen er avsluttet, fortsetter treningene på Mørkvedlia ut denne måneden. Så har vi bestilt treningstid i Nordlandshallen fra begynnelsen av oktober. Nøyaktig informasjon om når skiftet skjer vil bli gitt om kort tid.

Konkurransesesongen innendørs starter etter planen med Adventstevnet i Nordlandshallen i midten av desember, og så blir ett stevne i måneden i perioden januar-april.Tidsskjema for tirsdagens stevne

Postet av Bodø Friidrettsklubb den 20. Sep 2022

Friidrettsstevnet i regi av Bodø Friidrettsklubb tirsdag 20. september har ved påmeldingsfristens utløp samlet vel 20 deltakere. Det er deltakelse på 60m, 100m, 400m, 600m, 800m og 5000m og i høyde, lengde, spyd og slegge.. Stevnet avvikles som vanlig i Mørkvedlia Idrettspark. Høstmørket skapet utfordringer for målkameraene når vi er kommet så langt ut i september. Derfor starter stevnet på tirsdag allerede kl 17.00.

Tidskjemaet ser slik ut: Tidsskjema 20.09.22.pdf Vi tar forbehold om endringer.

Det er fortsatt mulig å melde seg på. til post@bfik.no med informasjon om navn, fødselsdato, klubb og øvelse(r).Invitasjon til lagseriestevne

Postet av Bodø Friidrettsklubb den 14. Sep 2022

Bodø Friidrettsklubb inviterer til sesongens siste  lagseriestevne tirsdag 20. september kl 17.00 (NB!) i Mørkvedlia Idrettspark.

Påmelding på skal denne gang skje på Min idrett - Påmelding (nif.no) innen 19. september kl 23.59

Alternativ påmelding til post@bfik.no med informasjon om navn, fødselsdato, klubb og øvelse(r).

Vi minner om at alle utøvere fra 13 år og oppover må ha lisens for å delta i stevner : iSonen | Helårslisens 2022 

Her er øvelsesutvalget:

60m

100m

400m

600m

800m

2000m

3000m

5000m

Lengde satssone

Høyde

Spyd

Slegge

G/J-rekrutt, G/J11, G/J12, G/J13

G/J14 ->

G/J14->

G/J-rekrutt, G/J11, G/J12, G/J13

G/J14 ->

G/J14, G/J15

G/J16

G/J17 ->

G/J-rekrutt, G/J11, G/J12, G/J13

G/J14 ->

Alle klasser

G/J11 ->