Stevneprogrammet for utendørssesongen er klart

Postet av Bodø Friidrettsklubb den 28. Mar 2019

Oversikten over stevnetilbudet i utendørssesongen er nå å finne under fanen "Terminlister" på hjemmesida vår.

Når det gjelder egne stevner så er programmet det samme som det har vært de siste årene med Sparebank 1 Lekene som høydepunktet i dagene 17.-18. august. Nytt av året er imidlertid at vi forsøker oss med et treningsstevne 17. juli for de utøverne som ikke er bortreist på ferie. Her blir det et begrenset antall øvelser. Mer informasjon senere.

Under andre aktuelle stevner har vi listet opp stevner rundt omkring i Nordland og andre steder som kan være av interesse for våre utøvere. Trenerne vil i samråd med de aktive og styret bestemme hvilke stevner vi skal satse på som klubb, men enkeltutøvere vil selvfølgelig stå fritt til å velge andre stevner i tillegg. Tar vi ikke feil, så vil det nok bli deltakelse i stevnet på Åmøy (8. juni), Narviklekene (15.-16. juni) og Sortlandsmesterskapet (10.-11. august).

Det er verd å merke seg at de 2 stevnene som man må kvalifisere seg til - Lerøylekene (13-14 år) og UM (15.-19 år) - har byttet plass i terminlista. Lerøylekene går 31. august - 1. september i Måndalen, mens UM avvikles 7.-8. september på Jessheim.

Barents Summer Games 2019 går av stabelen 31. august-1. september i Murmansk. Så vidt vi kjenner til, er det ennå ikke avklart om friidrett blir en av idrettene i lekene. Dette på bakgrunn av den pågående utestengelsen av Russland i internasjonal friidrett.

Vi har grunn til å tro at Nordnorsk mesterskap i friidrett (NNM) vil være et tema som drøftes av de nordnorske kretsene under helgas forbundsting i NFIF. Det er noen år siden NNM sto på terminlista.


0 Kommentar

Positivt med flere rekrutter på stevne

Postet av Bodø Friidrettsklubb den 13. Mar 2019

På et stevne med relativ beskjeden deltakelse var det gledelig i registrer et økt antall rekrutter av begge kjønn på onsdagens stevne i Nordlandshallen. Det er viktig at vi tar godt vare på disse i et godt trenings- og aktivitetsmiljø slik at de blir med oss i årene framover.

Resultatmessig var det Henrik Lünell Alstadhaug og August Larem Svare som sto for de beste resultatene denne gang. Henrik løp 60m på 7,76, noe som ga 875 Tyrvingpoeng, mens August perset i høyde med 1,70, og dermed 874 poeng.

Fullstendige resultatlister finner dere under "Resultatlister" på nettsida.

Neste og siste innendørsstevne i denne omgang arrangeres 10. april i Nordlandshallen. Øvelser: 60m, 100m og lengde. Påmelding som vanlig på MinIdrett https://mi.nif.no/ 


0 Kommentar

INVITASJON TIL FRIIDRETTSSAMLING I PITEÅ, SVERIGE 12.-16. APRIL 2019

Postet av Bodø Friidrettsklubb den 7. Mar 2019

Troms friidrettskrets inviterer til sin årlige treningssamling i Piteå, Sverige 12.-16.april 2019. I år har vi valgt å utvide samlingen med en dag - etter ønske fra lag og utøvere. All nødvendig informasjon finner dere i vedlagte invitasjon!

I år har vi også lagt opp til et eget dommerkurs, samt at vi arrangerer et enklere friidrettsstevne på lørdag ettermiddag, sammen med Riviera Friidrott og lagene i Troms.

Da sees vi i Piteå - velkommen skal dere alle være!

https://www.facebook.com/download/2275219542798118/Invitasjon%20Pite%C3%A5-samlingen%202019.pdf?hash=AcrQrjG8t7wMV3ep


0 Kommentar

Vi inviterer til nytt innendørsstevne

Postet av Bodø Friidrettsklubb den 6. Mar 2019

Onsdag 13. mars kl 18.00 smeller startskuddet for et nytt innendørsstevne i Nordlandshallen. Øvelsene denne gang er 60m, lengde uten tilløp og høyde. Påmelding som vanlig på MinIdrett https://mi.nif.no/ innen 12. mars. Dersom påmeldingen ikke fungerer som den skal, er det mulig å sende e-post til hpludvig@online.no med opplysning om navn, fødselsår og øvelse(r).

Vi minner om at en utøver ikke kan delta på trening eller stevner for Bodø Friidrettsklubb uten å ha betalt medlemskontingenten, aktivitetsavgift og lisens for 13 år og eldre.  Lisens kjøper du her:  https://mosjon.friidrett.no/lisens20190 Kommentar

Påmeldingsfristen for Tinestafetten nærmer seg

Postet av Bodø Friidrettsklubb den 5. Mar 2019

15. mars er fristen for å melde på lag til Tinestafetten 2019. Arrangementet går av stabelen 7. mai kl 10.00-15.00 i Mørkvedlia Idrettspark. Dette er det største friidrettsarrangementet i Nordland, og i fjor var det påmeldt 163 lag. Det vil si at nærmere 1500 elever fra klassetrinnene 6. til 9. deltok i arrangementet. Stafetten er åpen for alle skolene i Salten, og vi håper på økt oppslutning i år. Pr i dag er det påmeldt 45 lag.

Stafetten avvikles i samarbeid med 3. klasse Idrettsfag på Bodø vgs.

Informasjon om stafetten finner dere her: https://www.tine.no/tinestafetten/


0 Kommentar

Hederstegn til Sverre Skår

Postet av Bodø Friidrettsklubb den 3. Mar 2019

På årsmøtet ble Sverre Skår (74) til Friidrettsklubbens Hederstegn for mange års verdifull innsats for klubben. Sverre er kanskje ikke den som er mest synlig under avviklingen av stevnene vår. Han har tilhold i Målhuset der  han styrer med målkamera, tidtaking og vindmåler ved avviklingen av løpene. Dette har han gjort i lang årrekke, og han har lovet å stå på også i 2019.


0 Kommentar

Hederstegn til Kristin Hunstad

Postet av Bodø Friidrettsklubb den 3. Mar 2019

På årsmøtet ble Kristin Hunstad (68) tildelt Friidrettsklubbens Hederstegn for mange års verdifull innsats for klubben. Kristin har vært med i klubben siden starten i 1982 som utøver, trener og dommer og med ansvar for flere andre oppgaver. De siste årene har hun særlig gjort en innsats for å skaffe funksjonærer og medhjelpere til alle stevnene vår. Ved Barents Summer Games i 2017 gjorde rundt 70 frivillige en stålende innsats.

Ikke minst er hun også kjent for å levere sin berømte og velsmakende rabarbrakake til funksjonærene under Sparebank 1 Lekene.


0 Kommentar

Dagfinn Røsberg æresmedlem i BFIK

Postet av Bodø Friidrettsklubb den 3. Mar 2019

På det nylig avviklede årsmøtet ble Dagfinn Røsberg (80) utnevnt til klubbens første æresmedlem for en særdeles utmerket innsats som strekker seg gjennom hele klubbens historie. Han var med å stifte Bodø Friidrettsklubb i 1982 og i årene etter det har han innehatt omtrent alle mulige verv og funksjoner i klubben. Han har en unik kunnskap om friidrett og har vært en svært dyktig stevneleder på utallige stevner i klubbens regi. Han er også en etterspurt mann i forbindelse med avvikling av stevner både nasjonalt og internasjonalt. 

Vi gratulerer Dagfinn med en svært fortjent utmerkelse!


0 Kommentar

Børge Einvik ny styreleder i BFIK

Postet av Bodø Friidrettsklubb den 3. Mar 2019

Børge Einvik (44) overtar som styreleder i BFIK etter Gunnar Pedersen. Det ble utfallet av valgene på årsmøtet i sist uke, 

Børge har en fortid som friidrettsutøver, men har de siste årene vært engasjert i andre idretter, spesielt fotball. Han har erfaring som styremedlem, trener og dommer og har kompetanse som blir nyttig i hans nye rolle som styreleder.

Det ny styret ser slik ut:

LederBørge EinvikNy
NestlederHans Petter LudvigsenNy som nestleder
StyremedlemErlend DuesundGjenvalg
StyremedlemRikke LünellNy som styremedlem
StyremedlemEirik SvareGjenvalg
StyremedlemGunnar PedersenNy som styremedlem
StyremedlemIngrid MellerudGjenvalg
StyremedlemNora Glad ThorshaugGjenvalg
StyremedlemTrond MellerudGjenvalg
VaramedlemSebastian HegrebergNy
VaramedlemTore MarkussenNy
0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline