Invitasjon til Adventstevne

Postet av Bodø Friidrettsklubb den 26. Nov 2020

Bodø Friidrettsklubb inviterer til Adventstevne tirsdag 15. desember kl 18.00 i Nordlandshallen.
Øvelser:
60m alle klasser
Lengde uten tilløp alle klasser
Kule alle klasser

Påmelding på MinIdrett https://minidrett.nif.no/Event#364608-011 ev til hpludvig@online.no med opplysning om navn, fødselsår og øvelse(r) innen 13.12 kl 23.59.

Vi følger smittesituasjonen i Bodø fram mot stevnedagen og tar forbehold om endringer. Vi kommer tilbake med nærmere informasjon om hvordan vi forholder oss rent praktisk til de koronavettreglene som gjelder for Nordlandshallen  https://bodospektrum.no/aktuelt/koronavettregler-i-nordlandshallen-og-bodohallen/

 


0 Kommentar

Invitasjon til kretsdommerkurs

Postet av Bodø Friidrettsklubb den 19. Nov 2020

Norsk friidrett trenger dommere for å arrangere rettferdige konkurranser, men vi er også opptatt av at dommeren i tillegg skal bidra i ledelsesoppgaver i stevner og være veileder og funksjonær på stevner. NFIF’s visjon er at alle som besøker et arrangement i regi av Norsk Friidrett skal få lyst til å komme tilbake. Dommeren er viktig for å oppnå at:

  • Friidrett skal være en attraktiv idrett for barn, ungdom og voksne.
  • Friidrett skal skape og fremme idrettsglede, gode holdninger og sunn vinnerkultur
  • Friidrett skal bidra positivt i samfunnet og ta et ansvar for det der det er naturlig

Bodø Friidrettsklubb inviterer alle interesserte til å gjennomføre kretsdommerkurset i løpet av høsten/vinteren. Vi oppfordrer foreldre/foresatte og aktive utøvere fra 15 år og oppover til delta på kurset.

Kurset gjennomføres som en kombinasjon av e-læring og felles samlinger for gjennomgang av spesielle temaer og problemløsning.

Til gjennomføringen av kurset trenger du «Friidrettens håndbok 2019». Den finnes på nettsiden til NFIF https://www.friidrett.no/globalassets/aktivitet/dommer/dommerhandbok-2018/handbok-komplett-pdf_norgesfriidrettsforbund_pdf_.pdf Vi anbefaler imidlertid også å benytte papirutgaven som vil være tilgjengelig på samlingen den 26.11, men dersom du ønsker et eksemplar før den tid, så kan du sende ei melding til hpludvig@online.no

Mer informasjon om dommerkurset får du ved å klikke deg inn på:
https://www.friidrett.no/globalassets/aktivitet/dommer/kursmateriell/kursplan-kretsdommerkurs-5.1.2016.pdf

 0 Kommentar

15. plass i lagserien

Postet av Bodø Friidrettsklubb den 17. Nov 2020

Bodø Friidrettsklubb endte til slutt på 15. plass i lagserien for menn med 11697 poeng. Beste klubb fra Nord-Norge ble IK Hind fra Harstad på 10. plass med 12033 poeng. BFIK snek seg foran Sømna IL i kampen om å bli beste klubb fra Nordland. Differansen var på bare 40 poeng. Det skal tilføyes at ingen klubber fra Nord-Norge var kvalifisert for 1. eller 2. divisjon i sesongen 2020.

I kvinneklassen hadde vi ikke tilstrekkelig med poeng (minst 5000) til å komme med på lista. Beste klubb fra Nord-Norge ble IL  BUL Tromsø på 5. plass - bare én plass fra opprykk til 2. divisjon. Beste Nordlandsklubb ble Sømna IL på 8. plass.


0 Kommentar

Avlysning av treninger

Postet av Bodø Friidrettsklubb den 8. Nov 2020

I en pressemelding 6. november skrev Bodø kommune som følger:

"Med bakgrunn i de nye nasjonale retningslinjene, og smittesituasjonen i Bodø kommune anbefales det at ungdom i ungdoms- og videregående skolealder tar en pause fra fritidsaktiviteter i en tidsbegrenset periode. Denne anbefalingen gjelder fra nå til og med søndag 15. november."

På bakgrunn av dette avlyser Bodø Friidrettsklubb alle treninger fram til og med 15. november.

Bekreftelse på om vi gjenopptar treningsaktiviteten igjen den 16. kommer på slutten av kommende uke.


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline