Invitasjon til Adventstevne

Postet av Bodø Friidrettsklubb den 26. Okt 2022

Bodø Friidrettsklubb inviterer til Adventstevne tirsdag 13. desember kl 18.00 i Nordlandshallen. Stevnet har øvelser for barn, ungdom og voksne.

Øvelser:

60m: Alle klasser
Lengde satssone: G/J-rekrutt, G/J11, G/J12 og G/J13
Lengde: G/J14 ->
Kule: Alle klasser

Påmelding i  iSonen | AdventstevnePåmeldingsfrist 12.12 kl 23.59Romjulsturneringen i fotball - BFIK medarrangør

Postet av Bodø Friidrettsklubb den 24. Okt 2022

FK Gevir arrangerer sine tradisjonsrike fotballturnering Coop Romjulturnering i dagene 28. og 29. desember. Bodø Friidrettsklubb skal være medarrangør i år og bl a stå for salg av mat og drikke, rydding og billettsalg.

Du kan lese mer om turneringen og melde på lag her: https://www.fotball.no/finn-klubbturneringer/turneringssoknad/?tournamentApplicationId=108687

Dette er en fin anledning for klubben vår til å tjene gode penger, og vi håper at mange sier seg villige til å utføre våre oppgaver under arrangementet.Terminlista for 2023 under arbeid

Postet av Bodø Friidrettsklubb den 20. Okt 2022

For noen dager siden arrangerte BFIK et terminlistemøte der styret, trenerne og representanter for de aktive deltok. Utgangspunktet for diskusjonene var et utkast til stevneprogram for utendørssesongen 2023 som inneholdt 10 stevner inkludert Sparebank 1 Lekene. Det kom en del innspill i møtet vedr antall stevner, stevnedager og forholdet til andre løpsarrangementer, så det ble ikke vedtatt noen endelig terminliste i denne omgang. Hovedtrekkene ser imidlertid ut til å bli som følger:

  • Tirsdag blir stevnedag for lagseriestevnene
  • Sesongåpning 2. mai
  • Tinestafett 9. mai
  • Sparebank 1 Lekene 19.-20. august
  • Stevner omtrent hver 14. dag i mai, juni, august og september
  • Ingen stevner i juli (kan vurderes på nytt)
  • Et av stevnene på forsesongen (mai/juni) vurderes lagt til ei helg, noe som åpner for deltakelse fra andre deler av Nordland. Det er kommet ønske om dette fra Helgeland.
  • Samarbeid med SMIL Engavågen om avvikling av Åmøylekene. Vi avventer forslag til dato fra SMIL Engavågen.
  • I løpet av sommeren skal åpnes en friidrettsbane i Saltdal. Vi er åpne for et samarbeid med de lokale klubbene om et åpningsstevne
  • Sesongavslutning 19.09

Norges Friidrettsforbund er også i gang med sitt terminlistearbeid, og de har utarbeidet et foreløpig utkast til terminliste: https://www.friidrett.no/aktivitet/terminliste/tentativ-terminliste-2023/

Vi har også sett på hvilke stevner i Norge og Sverige som kan være aktuelle for våre utøvere neste sesong. Mange datoer er allerede klare, og du kan se lista her: Andre aktuelle stevner (bodofriidrett.no)iSonen erstatter SportsAdmin

Postet av Bodø Friidrettsklubb den 17. Okt 2022

Fra 01.01.2023 stenges SportsAdmin for påmeldinger og administrasjon av terminliste, og erstattes av iSonen.

 

Utover høsten 2022 vil NFIF gå i gang med opplæringswebinarer. Du kan enten se disse når som helst i opptak  her: Kurs (norskfriidrett.wixsite.com) eller velge én av fire kvelder som er satt opp for å følge det direkte.

 

NFIF ønsker å oppfordre klubbene til å ta i bruk iSonen allerede nå, slik at man bidrar til å utvikle og avdekke eventuelle feil eller mangler som kan forekomme i starten, samt gjør seg kjent med systemet og dermed står rustet til å ta det i bruk når 2023 kommer.  

 

I forbindelse med overgangen til iSonen, har vi opprettet disse sidene der du som klubb skal kunne finne all informasjon om systemet, samt svar på de spørsmålene du sitter med. Hjem (norskfriidrett.wixsite.com)


Vi legger opp til at påmelding på Adventstevnet 13. desember skal skje på iSonen.

 Innendørsstevner

Postet av Bodø Friidrettsklubb den 8. Okt 2022

Det er planlagt 5 innendørsstevner i Nordlandshallen kommende vinter.

Tirsdag 13.12 18.00   Adventstevne i Nordlandshallen
                                     Servering av gløgg, pepperkaker m.m.

Tirsdag 24.01 18.00   Treningsstevne i Nordlandshallen 

Tirsdag 21.02 18.00   Treningsstevne i Nordlandshallen 

Tirsdag 21.03 18.00   Treningsstevne i Nordlandshallen 

Tirsdag 18.04 18.00   Treningsstevne i Nordlandshallen 

Øvelsesutvalget for de enkelte stevnene vil bli kunngjort senere, men de øvelsene vi har mulighet til å gjennomføre i Nordlandshallen er: 60m, 80m, 100m, lengde, lengde uten tilløp, høyde, kule og muligens tresteg. Vi vil også se på muligheten for å arrangere hekkeløp.