Info om helgas Sparebankleker

Postet av Bodø Friidrettsklubb den 17. Aug 2022

TIDSSKJEMA

Tidsskjema lørdag 2022.pdf

Tidsskjema søndag 2022.pdf

Oversikt over deltakere og startlister i de enkelte øvelser finner du her: sp12022 (opentrack.run) 

STARTNUMMER, PROGRAM OG ANNEN INFORMASJON

Konvolutter inneholdende startnummer, program og annen informasjon kan hentes i Målhuset fra kl 08.30 på lørdag. Vi ber om at en leder henter på vegne av alle utøverne.

OPPROP/AVKRYSSING

Den enkelte utøver må signere på oppropslistene som vil henge på tavla på Målhuset innen EN time før det enkelte løp starter. Det er ikke opprop/avkryssing i tekniske øvelser. Her møter man direkte på konkurransestedet i god til før øvelsen starter.

PARKERING AV CAMPINGVOGNER OG BOBILER

De som har fått tilsagn om slik parkering bes kontakte GUNNAR PEDERSENTlf: 90787652 Epost: gunnarp358@gmail.com med informasjon om ankomsttid til Mørkvedlia. Vi arbeider med klargjøring av arenaen mellom kl 18.00 og 20.00 på fredag, og det er viktig at de som ankommer før eller etter den tid tar kontakt med Gunnar.

ANNEN PARKERING

Vi ber om at parkering forbudt skiltene respekteres. Vi vil anbefale å benytte den store parkeringsplassen foran Studentongan barnehage. Det er riktignok noen få ekstra meter å gå. men det tåler vi.

GARDEROBER

Garderober vil være tilgjengelig i Hall B begge dagene. WC finner dere i inngangspartiet til Hall B. Det er ingen toaletter i Målhuset.

KAFÉ/KIOSK

Det blir salg av mat og drikke i kantina i Hall B begge dagene.  Frokosten serveres samme sted for de som har bestilt fra kl 07.30 på lørdag og kl 07.00 på søndag.

PIZZAPARTY

Vi planlegger å gjennomføre pizzaparty i Hall B lørdag kl 19.00. Påmelding innen kl 15.00 på lørdag.



Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.