Klubbens Hederstegn tildelt Hans Petter Ludvigsen, Gunnar Pedersen og Jarl Skogmo

Postet av Dagfinn Røsberg den 16. Apr 2021

Under klubbens årsmøte 15. april, som ble arrangert Digitalt, ble klubbens Hederstegn tildelt Hans Petter Ludvigsen, Gunnar Pedersen og Jarl Skogmo. Jarl var ikke til stede og vil får hederstegn diplomet overlever ved en senere anledning.

På nettet finner man målfoto med seier på 100m av Hans Petter. Han kom for ca. 50år siden til Bodø som administrasjonsleder i Nordland Idrettskrets. Han er forbundsdommer i friidrett og første store oppdrag i Bodø friidretten var som leder av måldommer/tidtakere under Hovedmesterskapet i 1980 og E-cup kvinner i 1981, senere som funksjonær ved våre stevner. Etter hvert ble han sekretariatsleder på våre stevner, det være seg Sparebank 1 lekene og de mange seristevnene. Han var medlem av hovedkomiteen for NM junior 2009, hvor han var sekretariatsleder under mesterskapet, men svart positiv omtale. I sine oppdrag som stevnelede var han også stevneleder under Barents Summer Games 2017. Ble valgt inn i klubbstyret som nestleder og har det siste året fungert som leder.

Gunnar Pedersen kom inn i klubben som leder 1994,1995,1996 og 2016,2017 og 2018. Har vært med i styret de øvrige årene frem til nå med div. oppdrag. Leder i flere år av Nordland Friidrettskrets. Han er Kretsdommer i friidrett og fungerte både som dommer og funksjonær på klubbens mange stevner og arrangementer. 

Jarl Skogmo har vært med siden klubben ble startet i 1982, da i forbindelse som resultatsleder og statistikk. Han er utdannet i regnskap og kom tidlig over på data. I dag benytter vi arrangementsprogrammet Frires, som Jarl egentlig utarbeidet grunnlaget til.    Ved Hovedmesterskapet 1992 i Mosjøen hadde Jarl benyttet de såkalte startkortene som grunnlag for arrangementsprogrammet . Jarl har dommerkompetanse i friidrett, ski og sykkel. Siden 1992 har han hatt ansvaret for data med resultatservice på klubbens stevner frem til for noen få år siden. Han reiste også rundt og hjalp til med data og resultat service hos andre friidrettsarrangører og alltid når vi reiste rundt med Målkamera. Han har vært statistikkansvarlig i tidligere Salten FIK og nå Nordland FIK. Var i flere år sekretær for Bodø Idrettsråd.

De ble overrakt blomster og diplom av komitemedlemmene Kristin Hunstad og Dagfinn Røsberg.Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.