Velkommen til de 47. SpareBank 1 Lekene!

Bodø Friidrettsklubb ønsker idrettsutøvere, ledere, funksjonærer og andre velkommen til Mørkvedlia Idrettspark og SpareBank 1 Lekene 2023!

Bodø Friidrettsklubb arrangerte Norgesmesterskapet i friidrett for junior 2009, noe som bevirket at kommunen bevilget midler til friidrettsanlegget. 

Ennå mangler fullføring av tribune med overbygg. Banedekket bærer preg av at det har ligget i mer enn 20 år, og planen er å gjennomføre en rehabilitering i løpet av juli måned. Da vil det også bli noen andre utbedringer av anleggt.

Det foreligger nå nye oppdaterte tegninger av nytt målhus som inneholder  stevnesekretariat, målkamerarom, speaker, TV-regi/ streamer og klubblokale. Byggingen starter i løpet av juni måned mer ferdigdato satt til 1. mai 2024. Underetasjen vil inneholde utstyrslager og toaletter etc   

Lekene arrangeres i år for 47. gang, nå som SpareBank1 Lekene. De første 9 årene ble lekene arrangert under navnet Fellesbanklekene. Så fulgte en lang rekke arrangementer med ulike sponsornavn eller Bodølekene, inntil navnet fra 2011 har vært SpareBank1 Lekene.

I år 2006 ble øvelsesprogrammet utvidet, og fra og med 2007 introduserte vi en egen rekrutteringsklasse med deltakermedalje i hver øvelse. Ved fjorårets leker fikk vi med 4x60m stafett for de yngste klasene. For de ordinære jente- og gutteklassene er det medalje til de 3 beste i hver øvelse. Det deles ut beste-mannspremier i form av gavesjekk for sprint/hekk, mellomdistanse, kast og hopp etter oppnådd beste poengsum utregnet etter Tyrvingtabellen.

Vi ønsker igjen velkommen og lykke til!