Utlysning av junior-NM i 2024 - frist 6. september

Postet av Dagfinn Røsberg den 20. Aug 2021

2024 blir et hendelsesrikt år i Bodø, som er utpekt som Europeisk Kulturhovedstad. Bodø Friidrettsklubb ønsker å ta del i begivenheten ved å arrangere NM junior i 2024. Av hensyn til blant annet hotellkapasitet og prosesser opp mot kommunen og prosjektorganisasjonen vil det være helt nødvendig å starte planleggingen tidlig. På dette initiativet har styret i NFIF besluttet å gå ut med en tidlig utlysning av mesterskapet.

20.08.2021 kjersti.smedsrud@friidrett.no

Vi ber om at eventuelle andre søknader om NM junior 2024 sendes til kjersti.smedsrud@friidrett.no og friidrett@friidrett.no innen utgangen av 6. september 2021, slik at søknaden kan behandles i styremøte i forbindelse med NM i Kristiansand.

Vi har forståelse for at den knappe fristen gjør det vanskelig med en svært utfyllende søknad, men vi ber om en beskrivelse av de viktigste aspektene ved et eventuelt arrangement (bane, overnattingsfasiliteter og reise/logistikk). For ytterligere informasjon om hva en søknad bør innholdet ta gjerne kontakt på kjersti.smedsrud@friidrett.no.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.