Velkommen til de 44. SpareBank 1 Lekene!

Bodø Friidrettsklubb ønsker idrettsutøvere, ledere, funksjonærer og andre velkommen til Mørkvedlia Idrettspark                           og SpareBank 1 Lekene 2020!

Bodø friidrettsklubb arrangerte Norgesmesterskapet i friidrett for junior 2009, noe som bevirket at kommunen bevilget midler til friidrettsanlegget. 

Enda mangler fullføring av tribune med overbygg, justering av tilløp lengde/tresteg, ny drenering av gropene, asfalt rundt hele konkurransearena, servicebygg med utstyrslager, stevnesekretariat, klubbkontor og toaletter etc. Klubben var tildelt ½ million fra SpareBank1Nord-Norge Fondet for å bli med i det fremtidige servicebygg i samarbeid/avtale med Bodø kommune -inneholdende utstyrslager, stevnesekretariat/klubblokale etc. Det er nå opp til Bodø kommune om anlegget blir fullført, slik at vi kan søke om mesterskap og å få bedre forhold ved SpareBank 1 Lekene, Tinestafetten og andre arrangement. 

Lekene arrangeres i år for 44. gang, nå som SpareBank1 Lekene. De første 9 årene ble lekene arrangert under navnet Fellesbanklekene, så 7 år under navnet ABC-lekene, deretter 4 år som Sparebanken NOR-lekene, 2 år som Bodølekene og 6 år under navnet intro… Bodølekene, igjen 4 år som Bodølekene uten sponsornavn og fra 2011 som SpareBank1 Lekene.

I år er øvelsesprogrammet utvidet med 4x60m stafett, og fra og med 2007 har vi med egen rekrutterings-klasse med deltakermedalje i hver øvelse.

For de ordinære jente- og gutteklassene er det medalje til de 3 beste i hver øvelse. Det deles ut beste-mannspremier i form av gavesjekk for sprint/hekk, mellomdistanse, kast og hopp etter oppnådd beste poengsum utregnet etter Tyrving tabellen.

Vi ønsker igjen velkommen og lykke til!





Levert avIdrettenOnline