Velkommen til de 46. SpareBank 1 Lekene!

Bodø Friidrettsklubb ønsker idrettsutøvere, ledere, funksjonærer og andre velkommen til Mørkvedlia Idrettspark og SpareBank 1 Lekene 2022!

Bodø Friidrettsklubb arrangerte Norgesmesterskapet i friidrett for junior 2009, noe som bevirket at kommunen bevilget midler til friidrettsanlegget. 

Ennå mangler fullføring av tribune med overbygg, justering av tilløp lengde/tresteg, ny drenering av gropene, asfalt rundt hele konkurransearena.

Det foreligger nå nye oppdaterte tegninger av nytt målhus som inneholder  stevnesekretariat, målkamerarom, speaker, TV-regi/ streamer og klubblokale

løses ved å plassere nåværende målhus ved siden av i samme byggelinje. Underetasjen vil inneholde utstyrslager og toaletter etc   

Søknad er sendt om arealtildeling. Det er nå opp til Bodø kommune om anlegget blir fullført, slik at vi kan søke om mesterskap og å få bedre forhold ved SpareBank 1 Lekene, Tinestafetten og andre arrangementer. 

Lekene arrangeres i år for 46. gang, nå som SpareBank1 Lekene. De første 9 årene ble lekene arrangert under navnet Fellesbanklekene. Så fulgte en lang rekke arrangementer med ulike sponsornavn eller Bodølekene, inntil navnet fra 2011 har vært SpareBank1 Lekene.

I år 2006 ble øvelsesprogrammet utvidet, og fra og med 2007 introduserte vi en egen rekrutteringsklasse med deltakermedalje i hver øvelse. Ved fjorårets leker fikk vi med 4x60m stafett for de yngste klasene. For de ordinære jente- og gutteklassene er det medalje til de 3 beste i hver øvelse. Det deles ut beste-mannspremier i form av gavesjekk for sprint/hekk, mellomdistanse, kast og hopp etter oppnådd beste poengsum utregnet etter Tyrvingtabellen.

Vi ønsker igjen velkommen og lykke til!