Lerøylekene flyttet til Trondheim

Postet av Bodø Friidrettsklubb den 28. Aug 2020

Norges Friidrettsforbund har i ettermiddag sendt ut flg melding:

"Måndalen Idrettslag og Norges Friidrettsforbund har denne uken foretatt en ny risikovurdering av bo/spiseforholdene for utøvere og ledere under årets Lerøy-leker, og dessverre kommet frem til at vi ikke er komfortable med tilgjengelig løsning i Måndalen.

Den eneste alternative boløsningen er overnatting på skole/forsamlingshus, og eventuelle smittetilfeller her vil ha store konsekvenser. 

Det har også vært forsøkt å bestille hotell i nærheten av Måndalen, men alt er dessverre fullbooket.

Måndalen er et lite lokalsamfunn som vi må sørge for å ta vare på, og mange av de frivillige har jobber de skal tilbake til som er uforenelig med en slik risiko.

Det er derfor med tungt hjerte at vi sammen har bestemt at arrangementet i Måndalen avlyses, og vi beklager dette veldig for deltakere, ledere og frivillige som i utgangspunktet hadde gledet seg til nok et flott arrangement i Måndalen.

Heldigvis har vi en løsningsorientert og positiv gjeng i Trondheim som på kort varsel har bestemt seg for å ta over årets Lerøy-leker for Midt- og Nord-Norge. Vi er utrolig takknemlige for dette, og det gjør at avgjørelsen føles litt lettere. Ungdommene får faktisk gjennomført Lerøy-lekene allikevel!

Stevnestart i Trondheim vil mest sannsynlig bli 14:00, med tidlig stevnestart på søndag. Overnatting vil bli på Scandic Lerkendal, mens selve friidrettsstevne vil foregå på Øya. Arrangøren i Trondheim vil komme ut med mer info til kretsene ila neste uke"

Fra Bodø Friidrettsklubb er flg utøvere uttatt til lekene som er for 13 og 14-åringer:

Theodor Gansmoe Furnes - 60 m, 200 m, lengde, høyde og slegge.

Johanne Elisabeth Hildahl - lengde, kule, høyde og spyd.

Elise Nyvold Duesund - 60 m, 200 m, lengde og høyde

.  


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.