70 gutter og jenter på friidrettsskole

Postet av Bodø Friidrettsklubb den 27. Jun 2021

Mandag starter friidrettsskolen (Landslagets Friidrettsskole) i regi av Bodø Friidrettsklubb og varer fram til fredag. Det blir aktivitet fra 10.00 til 14.00 alle 5 dagene.

70 gutter og jenter i alderen 6-12 år har meldt seg på, og vi har venteliste i fall noen av de påmeldte skulle falle fra. Her er informasjonen som er sendt ut til foreldre/foresatte:

"Da er vi klare til å ta i mot ungene til friidrett og lek, på mandag klokka 10, med oppmøte på friidrettsbanen på Mørkvedlia.

Telefonnummer til to av trenerne som kan kontaktes ved behov er 46902163 (Henrik) og 95402096 (August).

Joggesko og treningsklær for utendørs er fornuftig. Onsdagen er også planlagt i terrenget mot Hunstadtoppen, men det er ingen spesielle krav til klær eller sko. 

Vi er klare for lek og moro og masse friidrett hele uken😀 Oppmøte er mandag 28. juni klokken 10:00 på Mørkvedlia Friidrettsbane, og arrangementet varer til klokken 14 hver dag frem til fredag 2. juli.

Bodø Friidrettsklubb stiller med engasjerte instruktører, og frukt og drikke til deltakerne. Dersom ditt barn i tillegg ønsker en liten matpakke til lunsjpausen, så er det enklest at dere lager og bringer denne med barnet.

Dersom du ser at ditt barn likevel ikke vil kunne delta på arrangementet, så er det fint om du melder oss tilbake siden vi har flere barn som står på venteliste for å delta."

Ansvarlig for opplegg og gjennomføring er våre unge trenere støttet ev noen som har litt flere år på baken.

Opplegget er gratis for deltakerne takket være støtte fra Gjensidigestiftelsen, Bodø kommune, Norges Friidrettsforbund og deres sponsorer, Coop Extra og Nestlé.Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.