NM Junior i 2024 til Bodø

Postet av Bodø Friidrettsklubb den 17. Nov 2021

Bodø Friidrettsklubb er tildelt arrangementet av NM Junior (U20 og U23) i friidrett i 2024. På bakgrunn av at Bodø er Europeisk Kulturhovedstad dette året, hadde klubben sendt en forhåndssøknad om å bli tildelt arrangementet,  men styret i NFIF vedtok av formelle grunner å lyse ut arrangementet slik at andre interesserte klubber kunne søke. Men nå foreligger altså beskjeden om at Bodø er tildelt mesterskapet. Her er vedtaket:

"Sak 82/2021 Tildeling junior NM 2024
I sak 68 i styremøtet 9/2021 ble det besluttet å utlyse NM junior 2024, da Bodø Friidrettsklubb ønsket arrangementet som del av at Bodø skal være Europeiske Kulturhovedstad det året. Ingen andre søknader har kommet inn innen fristen. På denne bakgrunnen tildeler styret NM junior 2024 til Bodø.
Vedtak: Styret i NFIF tildeler NM junior 2024 til Bodø Friidrettsklubb."

Datoene for arrangementet er ennå ikke klare, men for arrangørklubben er det viktig å få dette på plass så tidlig som mulig, da det vil bli mange arrangementer under Bodø 2024 som bl a vil legge beslag på mange hotellsenger. Skal vi gjette, så kan vi se for oss NM i andre halvdel  av august. Vi vil samarbeide med NFIF om en avklaring så tidlig som praktisk mulig.

Det nåværende kunststoffdekket i Mørkvedlia ble lagt for vel 20 år siden, og selv om løpebanen er rimelig god stand, så vil det nok komme krav om legging av nytt toppdekke og en rekke andre utbedringer av anlegget før 2024. Der forventes at NFIF vil gjennomføre en befaring av anlegget før snøen legger seg.

Bodø Friidrettsklubb har også planer om å få på plass et nytt arrangementsbygg (målhus) innen 2023. Bygget vil inneholde oppgraderte lokaliteter for arrangementsstaben, lager lokaler for alt utstyret og toaletter for brukerne av anlegget. Det gamle målhuset skal flyttes noen meter og rehabiliteres og benyttes til ulike formål ved trening og konkurranser.

Bodø Friidrettsklubb arrangerte for øvrig NM Junior i 2009.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.