Exit målhuset i Mørkvedlia

Postet av Bodø Friidrettsklubb den 22. Mai 2023

Bildet viser Sverre Skår i ferd med å fjerne det første takplatene fra det gamle målhuset i Mørkvedlia. Dermed er rivingen i gang. Det lyktes dessverre ikke å få noen klubber o.a. til å overta huset og gi det et forlenget liv. Før maskinene kan komme til, er det en del manuelt arbeid som må gjøres gjennom dugnad fra klubbens medlemmer og foreldre/foresatte. Resten av takplatene må av, takstolene demonteres, vinduene fjernes, alle elektriske ledninger må bort og det siste inventaret bæres ut.

Vi kommer tilbake med invitasjon til dugnad på dette om kort tid!

Når bygget er fjernet og grunnarbeidet gjennomført, står entreprenøren Firma Fritzøe klar til å starte arbeidet med betongveggene i underetasjen som skal romme lager og toalett. Håpet er at dette kan være ferdig til fellesferien, slik at betongen kan tørke i løpet av sommeren, slik at man kan starte med tømrerarbeidet i etasjen over i august. I kontrakten er ferdigdato satt til 1. mai 2024 – altså akkurat i tide for åpningsstevnet neste år.

Iflg kontrakten skal også en del arbeid med det nye huset kunne utføres på dugnad. Det vil i hovedsak dreie seg om malerarbeid, men det kommer vi tilbake til senere.

Set er opplagt at byggingen av det nye huset vil være en utfordring for oss i avviklingen av sommerens stevner, men det mener vi å ha funnet en løsning på.Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.