Åmøylekene: Stor idrettsglede i dårlig vær

Postet av Bodø Friidrettsklubb den 17. Sep 2023

Værgudene gjorde sitt verste for å legge demper på idrettsgleden hos de 37 utøverne som hadde satt hverandre stevne på Åmnes aktivitetsanlegg på lørdag. Med det affiserte ikke deltakerne som i hovedsak var alderen 2(!) til 9 år, altså rekrutter. BFIK stilte med 3 av sine flittigste stevnedeltakere denne sesongen - Stina Pedersen (J14), Regine Høynes (J14) og Sigurd Juven (G14). De hadde ikke store konkurransen, men presterte godt i årets utgave av Åmøylekene. Mest gledelig var det kanskje at Sigurd igjen forsøkte seg i høyde og flyttet den personlige rekorden med 15 cm til 1.45.

Stevnet var et samarbeid mellom den lokale klubben, Søndre Meløy !L Engavågen (SMIL Engavågen) og Bodø Friidrettsklubb. Primus motor, Torunn Setvik, hadde som vanlig mobilisert bygdas befolking som dommere/funksjonærer, kakebakere, vaffelsteikere osv, og det ble nok en hyggelig formiddag på det intime anlegget, regnværet til tross. I tillegg til de 3 aktive, stilte BFIK med 4 dommere og funksjonærer: Stine Juven og Ann-Heidi Pettersen som organiserte avviklingen av tekniske øvelser (lengde, høyde, kule og liten ball), Sverre Jan Skår som styrte med tidtaking/målfoto og Hans Petter Ludvigsen som hadde hatt hånd om påmelding og tidsskjema og som også var ansvarlig for startlister og registrering av resultater i stevneavviklingsprogrammet OpenTrack.

Ved avslutningen av stevnet var de representantene for de samarbeidende klubber enige om fortsette samarbeidet i 2024, men da med stevne på vårparten/forsommeren som har vært vanlig de foregående år.

Resultatene fra Åmøylekene finner du her: SMIL Engavågen (opentrack.run)


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.