Vindfull avslutning på sesongen

Postet av Bodø Friidrettsklubb den 20. Sep 2023

Ingen resultater i sprint og lengdehopp oppnådd på gårdagens stevne i Mørkvedlia kunne godkjennes i rekordsammenheng. Til det var den sure vinden altfor sterk. Det var bare 15 utøvere som hadde funnet veien til sesongens siste utendørsstevne, men værforholdene til tross, så tror vi at de som deltok satte pris på at stevnet ble gjennomført.

Resultatene finner du her: Sesongavslutning i Bodø (opentrack.run)

Nå blir det pause i stevneaktiviteten fram til midten av desember da det er tid for det tradisjonelle "Adventstevnet" i Nordlandshallen.

Vi takker utøvere, trenere og ikke minst dommere og foreldre som har stilt opp på de alt 10 stevnene der BFIK har vært arrangør eller medarrangør denne sesongen.

Vi har planer om et klubbtreff i løpet av høsten der vi summerer opp erfaringene fra sesongen som har gått og ser framover til 2024. Vi vil også orientere om framdriften når det gjelder byggingen av det nye målhuset, og ikke minst vil vi fokusere på NM Junior (U20 og U23) som vi er ansvarlig for i dagene 2.-4. august.

Vi er nå inne i en overgangsfase når det gjelder treningstilbudet. Noe av treningen foregår fortsatt i Mørkvedlia Idrettspark, mens andre grupper har flyttet inn i Nordlandshallen.

Informasjon om dette finner dere her: Bodø Friidrettsklubb (google.com), og det kommer også informasjon på Spond når det gjelder endringer/avlysninger.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.