Sølv-Torkel slo til igjen

Postet av Bodø Friidrettsklubb den 1. Sep 2018

Etter å ha hentet 2 sølvmedaljer under junior-NM forrige helg, ble det nok en medalje av samme valør på Torkel Bjørbæk i kule under Ungdomsmesterskapet (UM) klasse G18/19 i Overhalla i dag. Han oppnådde 15,43 - 40 cm lengre en sist helg, men måtte likevel se seg slått igjen av Mathias Melheim fra Olden som støtte 16.13. Men i morgen er det diskos - kanskje kommer gullmedaljen da?

August Larem Svare tok en flott 4. plass i høyde i klasse G15 med resultatet 1,64. Han har også  deltatt i diskos, og med et kast på 23,48 ble det en 12. plass.

Amalie Evjen Olsen har sikret seg to 7. plasser i klasse J16. I går kastet hun 25,32 i diskos, og i dag oppnådde hun 31,48 i slegge.

Henrik Lünell Alstadhaug løp i går på 12,49 på 100m forsøk i klasse G16. 5. plass i heatet holdt imidlertid ikke til videre avansement. På 300m hekk var han svært uheldig og var sjanseløs på en god plassering. Rapportene sier at han  falt på slutten av løpet, men greide å komme seg i mål. Det viste seg etterpå at Henrik brakk kragebeinet i fallet.

Karl Reinvik forsøkte seg på 800m i klasse G15 i dag, men dette er en distanse som ikke passer spesielt godt for Karl. Han fikk tida 2,16,89 og ble nr 23. Det skal dog sies at han perset med 10 sekunder på distansen Men på søndag er det 2000m, og da kan vi nok vente oss en bedre plassering.