Kompetansehelg i friidrett i Bodø

Postet av Bodø Friidrettsklubb den 24. Okt 2018

Vi inviterer med dette til ei god friidrettshelg på Mørkved, hovedsak i Mørkvedhallen.  Oppstart vil være fredag kl. 20:00, og avrunder helga søndag kl. 16:00. 

Trener 1 kurs. (del 1)(del 2 8.-10. februar på Steinkjer)

Se egen sak.

Treningssamling for utøvere 12 – 13 år (Lerøy leker deltakere 2019) med variert øvelsesprogram. Disse skal samtidig være markører for Trener 1 kurset. 

Kasttrening Lørdag fra kl. 09:00

Torkel Bjørbæk er utfordret til å gjennomføre kasttrening på lørdag. Dette både for aktuelle utøvere til Lerøy lekene 2019 og de eldre.

Torkel som representerer Bodø FIK har de siste år oppnådd toppresultater innenfor sine klasser nasjonalt, bl.a. gull i diskos under årets UM i Overhalla. Han deltok også på Jr- landslaget i Nordisk mesterskap i Danmark nå i sommer. 

Treningssamling for utøvere fra 14 år og eldre vil bli ettersendt.

Søndag kl. 13:00 – 16:00 Friidrettskretsens leder- trener- utøverforum. (14år og eldre)

Arve Hatløy snakker om sin tid med Karsten Warholm og deler sine erfaringer som trener til en ung utøver og fram til «voksen» eliteutøver. Hvordan har de trent og tenkt slik at de gjennom mange år nesten ikke har hatt skader.

I tillegg jobber vi med besøk av Maren Stjernen, fysioterapeut og leder av NFIFs medisinske team. Kort om å forebygging og behandling av idrettsskader. Kort innlegg og deretter spørsmål fra salen, debatt, diskusjon.

Vi tar forbehold om noe endringer/tillegg i programmet.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.