Sommerbrev

Postet av Bodø Friidrettsklubb den 23. Jul 2019

Mørkvedlia rehabiliteres

Løpebanen på Mørkvedlia er stengt i perioden 22.-29. juli da oppmerking skal fornyes.

Treningsstevne

Vi får håpe at kommunen har værgudene med seg slik at løpebanen blir klar til Treningsstevnet 31. juli. Dette blir et stevne med redusert øvelsesutvalg. Det er mulig å ønske hvilke øvelser som skal gjennomføres innen 24.07. Send melding til eiriksvare@gmail.com eller hpludvig@online.no Påmelding på MinIdrett https://mi.nif.no/ innen 30.07.

Sortlandsmesterskapet

For de som ønsker å teste formen foran Sparebanklekene helga etter, er det jo mulig å delta i Sortlandsmesterskapet 10.-11. august. Påmelding på MinIdrett https://mi.nif.no/ innen 05.08.

Friidrettsskole - Idrettsleker

I dagene 12. -14. august avholder Bodø Friidrettsklubb friidrettsskole på Mørkved Idrettspark. Friidrettsskolen er for aldersgruppen 6 -12 år.  Deltageravgiften dekker 3 dager med gøy, lek og sunne aktiviteter, Deltakerne får T-skjorte og diplom, samt frukt og drikke i pausene. Utøverne tar med egen matpakke. Egen drikke ved spesielle behov.

Mer informasjon og påmelding: https://www.deltager.no/Idrettsleker/participant/arrangement.aspx?id=269556

Sparebank 1 Lekene

Tradisjonen tro arrangeres Sparebank 1 Lekene helga før skolestart, dvs 17. og 18. august. Påmelding på MinIdrett https://mi.nif.no/ innen 11.08

3 aktive på utveksling til utlandet

Vi vil komme til å savne disse tre utøverne på trening og stevner fram til neste sommer: Henrik Lünell Alstadhaug (Tyskland), Vebjørn Røed (USA) og Nora Glad Thorshaug (USA). De drar alle tre til et skoleår i utlandet i løpet av august/september. Vi ønsker dem god tur og lykke til. 

Aktivitetsavgift 2. halvår 2019

For noen dager siden sendte vi ut anmodning om betaling av aktivitetsavgiften for 2. halvår 2019 til de som var registrert som aktive medlemmer pr 01.07. Vi ber om at betaling skjer så raskt som mulig. 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.