Klubbnytt

Postet av Bodø Friidrettsklubb den 11. Des 2019

Mørkvedlia - målhus og lager

Tidligere i høst hadde representanter fra BFIK møte med Bodø kommune for å drøfte flere forhold rundt friidrettsanlegget i Mørkvedlia, bl a en rehabilitering av målhuset og bygging av lager for alt utstyret som nå står ute hele året eller er oppbevart i konteinere. Det ble enighet om å nedsette ei arbeidsgruppe med representanter fra kommunen og BFIK med oppgave å utarbeide et forprosjekt.


Denne uka var det innkalt til et møte med ressurspersoner i klubben for å forberede et nytt møte med kommunen og for å utpeke hvem som skal representere klubben i ovennevnte arbeidsgruppe. Dagfinn Røsberg, Sverre Skår og Hans Petter Ludvigsen påtok seg å delta i det videre arbeidet med prosjektet.

Årsmøte 2020

Styret har vedtatt at årsmøtet 2020 skal avvikles torsdag 27. februar. Innkalling vil bli kunngjort senest 1 måned før møtet.

Spond

Styret har vedtatt at vi skal ta i bruk appen Spond til å styrke kommunikasjonen mellom trenere og utøvere/foreldre. I første omgang er det aldergruppen 10-13 år som vil ta i bruk redskapet, og dersom erfaringene er positive, vil flere grupper bli med.

Økonomi

Regnskapsrapporten som ble lagt fra for styret i møtet i forrige uke viser at vi styrer mot et overskudd for driftsåret 2019. Regnskapet vil bli lagt fram for behandling på årsmøtet.

Tinestafetten 2020

Tinestafetten er neste år lagt til 12. mai. BFIK her registrert seg som arrangør og det er åpnet for påmelding. Aspåsen skole og Saltstraumen skole har allerede meldt på lag.

Stafetten er det største friidrettsarrangementet i Nordland, og i fjor var det påmeldt vel 160 lag. Det vil si at nærmere 1500 elever fra klassetrinnene 6. til 9. deltok i arrangementet. Stafetten er åpen for alle skolene i Salten.  

Stafetten avvikles i samarbeid med 3. klasse Idrettsfag på Bodø vgs.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.