Sparebank 1 Lekene - smånytt

Postet av Bodø Friidrettsklubb den 13. Aug 2020

Utdeling av startnummer og informasjon

Vi ber en leder fra hver klubb om å hente konvolutten med startnummer og informasjon i Målhuset lørdag morgen (ev søndag morgen for de som har deltakere bare denne dagen).

Mat og drikke

På grunn av koronasituasjonen har vi sett oss nødt til å droppe det tradisjonelle pizzapartyet på lørdag kveld. Kafeen i kantina i Mørkvedhallen vil være åpen begge dagene, men det blir dessverre ikke vafler og lapskaus å få. I stedet har vi satset på ferdig innpakket mat fra leverandør (bl a bagetter) og varm og kald drikke. Det blir ikke mulig å betale med kontanter - bare betalingsterminal og Vipps.

Skulle ikke dette være nok, finnes det flg tilbud i gangavstand fra banen:
- Pizzabakeren
- Fellini pizza
- COOP Extra
- Joker

Øvelsesprogrammet og tidsskjemaet

Det er tilbud om en lang rekke øvelser i alle klasser, og mange har benyttet seg av muligheten til å melde seg på i mange øvelser - særlig blant de yngre utøverne. Det gjør utarbeidelsen av tidsskjemaet til en utfordring, men det er lagt vekt på å unngå kollisjoner. Skulle dette likevel oppstå - f eks ved deltakelse i løp og i en teknisk øvelse, går det jo an å be funksjonæren om utsettelse av et hopp/kast til løpsøvelsen er unnagjort. Det er viktig for framdriften av stevnet at løpsøvelsene går til fastsatt tid.Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.