Invitasjon til kretsdommerkurs

Postet av Bodø Friidrettsklubb den 19. Nov 2020

Norsk friidrett trenger dommere for å arrangere rettferdige konkurranser, men vi er også opptatt av at dommeren i tillegg skal bidra i ledelsesoppgaver i stevner og være veileder og funksjonær på stevner. NFIF’s visjon er at alle som besøker et arrangement i regi av Norsk Friidrett skal få lyst til å komme tilbake. Dommeren er viktig for å oppnå at:

  • Friidrett skal være en attraktiv idrett for barn, ungdom og voksne.
  • Friidrett skal skape og fremme idrettsglede, gode holdninger og sunn vinnerkultur
  • Friidrett skal bidra positivt i samfunnet og ta et ansvar for det der det er naturlig

Bodø Friidrettsklubb inviterer alle interesserte til å gjennomføre kretsdommerkurset i løpet av høsten/vinteren. Vi oppfordrer foreldre/foresatte og aktive utøvere fra 15 år og oppover til delta på kurset.

Kurset gjennomføres som en kombinasjon av e-læring og felles samlinger for gjennomgang av spesielle temaer og problemløsning.

Til gjennomføringen av kurset trenger du «Friidrettens håndbok 2019». Den finnes på nettsiden til NFIF https://www.friidrett.no/globalassets/aktivitet/dommer/dommerhandbok-2018/handbok-komplett-pdf_norgesfriidrettsforbund_pdf_.pdf Vi anbefaler imidlertid også å benytte papirutgaven som vil være tilgjengelig på samlingen den 26.11, men dersom du ønsker et eksemplar før den tid, så kan du sende ei melding til hpludvig@online.no

Mer informasjon om dommerkurset får du ved å klikke deg inn på:
https://www.friidrett.no/globalassets/aktivitet/dommer/kursmateriell/kursplan-kretsdommerkurs-5.1.2016.pdf

 Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.