Jarl Skogmo mottar klubbens Hederstegn

Postet av Dagfinn Røsberg den 14. Jun 2021

På årsmøte 2021 skulle Jarl Skogmo ha blitt overrekt klubbens hederstegn sammen med Hans Petter Ludvigsen og Gunnar Pedersen, men Jarl var ikke til stede. Sist helg møtte Sverre Skår fra hederskomiteen Jarl hjemme i Misvær.

Ved siden av Hederstegnet hadde Sverre med blomst og flott krukke til pynt på trappen til   inngang i den flotte boligen til Jarl. Sverre forteller at de hadde lang samtale om «gamle dager».

Jarl har vært med siden klubben ble startet i 1983, da i forbindelse med resultater og statistikk. Han er utdannet i regnskap og lærte seg tidlig data. I dag benytter vi data FriRes, som han har utarbeidet grunnlaget til, og ble i hans versjon benyttet under hovedmesterskapet 1992 i Mosjøen. Siden 1992 har han hatt ansvaret for data og resultatservicen ved våre mange stevner til for noen få år siden - det være seg på Aspmyra stadion, Mørkvedlia Idrettspark og Nordlandshallen. Det ble lange dager for han både før og etter at de øvrige funksjonærene kom/gikk.

Han reiste også rundt og hjalp til med data og resultat service hos andre friidrettsarrangører og alltid når vi reiste rundt med målkamera.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.