Info om helgas Sparebankleker

Postet av Bodø Friidrettsklubb den 11. Aug 2021

SMITTERVERN

Smittevernansvarlig under stevnet i helga er GUNNAR PEDERSEN, Tlf: 90787652 Epost: gunnarp358@gmail.com
Vi vil forholde oss til de enhver tid gjeldende smittevernregler og til NFIF sine generelle retningslinjer for gjennomføring av arrangementer. arrangementer. 

STARTNUMMER, PROGRAM OG ANNEN INFORMASJON

Konvolutter inneholdende startnummer, program og annen informasjon kan hentes i Målhuset fra kl 08.30 på lørdag. Vi ber om at en leder henter på vegne av alle utøverne.

OPPROP/AVKRYSSING

Den enkelte utøver må signere på oppropslistene som vil henge på tavla på Målhuset innen EN time før det enkelte løp starter. Det er ikke opprop/avkryssing i tekniske øvelser. Her møter man direkte på konkurransestedet i god til før øvelsen starter.

PARKERING AV CAMPINGVOGNER OG BOBILER

De som har fått tilsagn om slik parkering bes kontakte GUNNAR PEDERSENTlf: 90787652 Epost: gunnarp358@gmail.com med informasjon om ankomsttid til Mørkvedlia. Vi arbeider med klargjøring av arenaen mellom kl 18.00 og 20.00 på fredag, og det er viktig at de som ankommer før eller etter den tid tar kontakt med Gunnar.

ANNEN PARKERING

Vi ber om at parkering forbudt skiltene respekteres. På lørdag er det også Bodø Run Festival i Mørkvedlia, og det ventes spesiell stor tilstrømning av folk. Vi vil anbefale å benytte den store parkeringsplassen foran Studentongan barnehage. Det er riktignok noen få ekstra meter å gå. men det tåler vi.

GARDEROBER

Garderober vil være tilgjengelig i Hall B begge dagene. WC finner dere i inngangspartiet til Hall B. Det er ingen toaletter i Målhuset.

KAFÉ/KIOSK

Det blir salg av mat og drikke i kantina i Hall B begge dagene. Vi ber de besøkende om å overholde de spesielle smittevernreglene som vil gjelde for kantina. Vi regner med at de blir mye folk som ønsker å handle noe på lørdagen.

PIZZAPARTY

Vi planlegger å gjennomføre pizzaparty i Hall B lørdag kl 19.00. Påmelding innen kl 15.00 på lørdag (skjema i konvolutten).Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.