Nytt om lagserien

Postet av Bodø Friidrettsklubb den 25. Aug 2021

Friidrettsforbundet har presentert stillingen i lagserien pr 25.08.21, Her ligger Bodø Friidrettsklubb på en 23. plass i tredjedivisjon for menn med 9 434 poeng. Til sammenligning endte vi på en 15. plass med 11 697 poeng i fjorårssesongen. Men som dere kan se av oversikten nedenfor, har vi et stort forbedringspotensiale. Vi mangler resultater i 2 obligatoriske øvelser, så noen av våre utøvere må f eks løpe 800m eller en av hekkeøvelsene, og vi mangler resultater i tresteg. På 1500m må det dessuten være mulig å samle vesentlig flere poeng. Vi utfordrer våre aktive til å bidra til at vi igjen kan ende blant de 20. beste i denne divisjonen ved bl a å stille opp i øvelser de normalt ikke deltar i.

Beste lag fra Nordland er Sømna IL på 13. plass i tredjedivisjon med 10547 poeng. Det er ingen lag fra Nordland i de to øverste divisjonene.

Vi har ikke glemt kvinneklassen. Kvinnelaget ligger akkurat rundt minimumsgrense på 5.000 poeng. Det er ikke overraskende i og med at vi knapt har utøvere over 14 år, noe som gjør det vanskelig å få tellende resultater i en del øvelser . I kast skal f eks resultatene være oppnådd med seniorredskap. Vi lover å komme tilbake med de eksakte poengsummene senere i sesongen. Beste lag fra Nordland i kvinneklassen er Hattfjelldal IL helt oppe på en 7. plass med 10 768 poeng, mens Sømna IL er på en med 15. plass med 10 068 poeng.

Hele poengstillingen finner du her: Tjalve fortsatt i tet i begge lagseriene (friidrett.no) 
Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.