Trivelig avslutning på banesesongen i friidrett

Postet av Bodø Friidrettsklubb den 21. Sep 2021

Rundt 30 utøvere deltok på sesongens siste banestevne i friidrett i Mørkvedlia. Som vanlig var det størst deltakelse på den lengste distansen, denne gang 5000m, med 13 deltakere - 12 menn og 1 kvinne. Vi takker utøverne fra Bodø Bauta Løpeklubb for deres gode oppslutning om våre stevner. Tirsdagens stevne innebar også et farvel med vår spanske venn Ricardo som nå forlater Bodø. Han har deltatt på nesten alle stevnene, og på de to siste har hen løpt 2 distanser - forrige tirsdag 10000m og 3000m og i kveld 5000m og 800m.

For arrangørklubben var det positivt at flere nye rekrutter fikk sin første stevneerfaring. Vi håper at de får en fin treningsvinter, slik at vi ses igjen på det første banestevnet i begynnelsen av mai. Men før den tid blir det etter planen 5 innendørsstevner i Nordlandshallen - det første i midten av desember (Adventstevnet).

Vi takker alle utøverne for innsatsen i sesongen 2021, og ikke minst takker vi alle våre trofaste dommere og funksjonærer for den jobben de har gjort under skiftende værforhold.

Resultatene fra tirsdagens stevne finner du her: https://norway.opentrack.run/en-gb/x/2021/NOR/ls210921/event/


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.