Hjertestarter til BFIK

Postet av Bodø Friidrettsklubb den 28. Apr 2023

I dag fikk vi flg hyggelige melding i innboksen:

"Vi i styret i Ida Eides minnefond ønsker med dette å gratulere deg og ditt lag/forening med en ny hjertestarter fra Ida Eides minnefond. 

Siden nyttår har vi fått inn over 170 søknader, og vi setter umåtelig stor pris på engasjementet dere viser for vår hjertesak. Alle søknadene er gjennomgått nøye av hele styret, og deres lag/forening er 1 av 53 som vil få en hjertestarter i denne omgangen. Basert på søknadsteksten og våre tidligere erfaringer vil dere enten motta hjertestarter med skap ELLER Ida-sekken, se vedlagt oversikt."

Vi får et skap som etter hvert får sin plass i det nye Målhuset i Mørkvedlia Idrettspark. En av de viktigste oppgavene vi må gjøre er å delta på kurs i bruk av hjertestarter og hjerte- og lungeredning. Vi nevner at BFIK er en av to klubber fra Nord-Norge som ble tildelt hjertestarter i denne omgang.

Vi kommer tilbake med nærmere informasjon når vi har mottatt hjertestarteren. Starteren vil bli registrert i Hjertestarterregisteret. Klubbens kontaktperson for det som har med hjertestarteren å gjøre er styremedlem Stine Juven.

Klubbens 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.