Penger fra Sparebank 1 Nord-Norge/Samfunnsløftet

Postet av Bodø Friidrettsklubb den 3. Jul 2023

I dag mottok vi flg gladmelding fra Sparebank 1 Nord-Norge:

"Gratulerer – etter søknad har dere fått kr. 150 000 fra Samfunnsløftet til nytt utstyr innen for dagen krav på friidrettsbanen. 

Fordi det nordnorske samfunnet er vår største eier, tilbakeføres den største delen av utbyttet fra overskuddet i konsernet til landsdelen. Samfunnsutbytte tildeles små og store aktiviteter og prosjekter som bidrar til verdiskaping og utvikling i og for Nord-Norge. På denne måten skal samfunnsutbyttet løfte Nord-Norge videre. Nettopp deres aktivitet er plukket ut, og dere er viktige i forvaltningen av de verdier som er skapt i og for Nord-Norge."

Bakgrunnen for at søknaden ble sendt er at klubben har tatt på seg å arrangere NM Junior (U20 og U23) i august neste år, Siden vi sist arrangerte dette stevnet i 2009 har det kommet nye krav til tyngre utstyr som er knyttet til avviklingen. I denne omgang gjelder det mattene til høyde og stav som altså må byttes ut - noe som innebærer en investering på flere hundre tusen kroner. Og da kommer tilskuddet fra Samfunnsløftet godt med!

Vi vil arbeide for at de gamle mattene går til gjenbruk på andre friidrettsanlegg i Nordland.Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.