BFIK til Åmøy, Sortland og Narvik

Postet av Bodø Friidrettsklubb den 10. Mai 2018

På et medlemsmøte sist tirsdag orienterte sportslig leder Jostein Kvikstad om hvilke stevner utenfor Bodø som klubben ønsker å satse på fram til sommeren.

Lørdag 2. juni arrangeres Åmøylekene på Åmøy i Meløy kommune. Søndre Meløy IL (SMIL) har et beskjedent anlegg med sprintstripe, lengdegrop og arealer for høyde og kule. Dette er erfaringsmessig et veldig hyggelig stevne og passer særlig for de yngste årsklassene, (men de eldre må også gjerne være med). Og så har de svært gode vafler. 

Dommere/funksjonærer fra BFIK vil bistå i avviklingen av stevnet.


Dt steinkast fra idrettsanlegget ligger Åmnes Camping der det er mulig å leie hytte dersom man ønsker å komme på fredag og/eller overnatte til søndag. http://www.aamnescamping.no/

Det er åpent for påmelding på Min idrett.

Sortlandsmesterskapet går av stabelen 9. og 10. juni, og helga etter, 16. og 17. juni, arrangeres Narviklekene. Til begge stevnene er vi avhengige av at foreldrene deltar som ledere for de aller yngste (rekrutt til 12 år). Vi kommer nærmere tilbake til koordinering av reiseopplegget for disse stevnene.

Det er åpnet for påmelding til Narvik, mens det mangler litt opplysninger i Min idrett når det gjelder Sortlandsmesterskapet slik at påmelding ikke er mulig pr i dag.

Felles for alle 3 stevnene: Klubben betaler påmeldingsavgiften.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.