Stevneprogrammet for utendørssesongen er klart

Postet av Bodø Friidrettsklubb den 28. Mar 2019

Oversikten over stevnetilbudet i utendørssesongen er nå å finne under fanen "Terminlister" på hjemmesida vår.

Når det gjelder egne stevner så er programmet det samme som det har vært de siste årene med Sparebank 1 Lekene som høydepunktet i dagene 17.-18. august. Nytt av året er imidlertid at vi forsøker oss med et treningsstevne 17. juli for de utøverne som ikke er bortreist på ferie. Her blir det et begrenset antall øvelser. Mer informasjon senere.

Under andre aktuelle stevner har vi listet opp stevner rundt omkring i Nordland og andre steder som kan være av interesse for våre utøvere. Trenerne vil i samråd med de aktive og styret bestemme hvilke stevner vi skal satse på som klubb, men enkeltutøvere vil selvfølgelig stå fritt til å velge andre stevner i tillegg. Tar vi ikke feil, så vil det nok bli deltakelse i stevnet på Åmøy (8. juni), Narviklekene (15.-16. juni) og Sortlandsmesterskapet (10.-11. august).

Det er verd å merke seg at de 2 stevnene som man må kvalifisere seg til - Lerøylekene (13-14 år) og UM (15.-19 år) - har byttet plass i terminlista. Lerøylekene går 31. august - 1. september i Måndalen, mens UM avvikles 7.-8. september på Jessheim.

Barents Summer Games 2019 går av stabelen 31. august-1. september i Murmansk. Så vidt vi kjenner til, er det ennå ikke avklart om friidrett blir en av idrettene i lekene. Dette på bakgrunn av den pågående utestengelsen av Russland i internasjonal friidrett.

Vi har grunn til å tro at Nordnorsk mesterskap i friidrett (NNM) vil være et tema som drøftes av de nordnorske kretsene under helgas forbundsting i NFIF. Det er noen år siden NNM sto på terminlista.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.