Framgang i lagserien

Postet av Bodø Friidrettsklubb den 18. Sep 2020

I løpet av sommeren har våre utøvere prestert resultater som gjør at vi kan registrere en stor framgang i poengfangsten i lagserien. En uoffisiell utregning som vi har foretatt viser at vi er oppe i 11509 poeng, mens i oversikten som NFIF la fram i august var vi registrert med 9160 poeng. Det ga en 17. plass i 3.divisjon. Forbundet presenterte en nu oversikt helt i begynnelsen september, men her var vi ikke med fordi vi hadde falt ut av lista over de 20 beste klubbene, 11509 ville imidlertid ha gitt en 5. plass på den lista, men vi er vel ikke den eneste klubben som har forbedret sine resultater på slutten av sesongen. Vi må vel derfor regne med at vi havner litt lenger nede når den endelige lista presenteres.


Framgangen vår skyldes at vi nå har resultater i 12 obligatoriske øvelser og og med at vi har fått med 1500m, tresteg og spyd. Vi har også hatt resultatforbedringer på 500m og i høyde. Også i de valgfrie øvelsene har vi registrert flere resultater som gir høyere poengsummer enn de vi hadde i august. 

Det er Vebjørn Røed's resultater på 5000m (15.23.06) og 3000m (8.52.83) som gir de høyeste poengsummene - henholdsvis 721 og 716.

Når det gjelder lagserien for kvinner, så har vi dessverre ikke tilgang til tilstrekkelig bakgrunnsmateriale til å foreta en beregning på egen hånd, men vi lover og komme tilbake til den når informasjonen fra NFIF foreligger. Vi regner med at det kommer en ny statistikk når NM senior et avviklet.Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.