Klubbutvikling

Postet av Bodø Friidrettsklubb den 17. Okt 2019

Vi minner om 2. samling i klubbens utviklingsarbeid onsdag 23. oktober kl 18.00 i Kantina/Mørkvedhallen. Alle som ønsker å bidra i arbeidet å nå målet - en kvalitetsklubb - er hjertelig velkomne til å delta. Også denne gangen får vi bistand av Vegard Henriksen fra Friidrettsforbundet.

Rapporten fra startmøtet i august kan du lese her: Rapport fra startmøte.docx

Vi serverer noe å spise og drikke.


0 Kommentar

Nå kan du bestille trenings- og konkurranseantrekk

Postet av Bodø Friidrettsklubb den 15. Okt 2019

 Nå er vår Webshop åpen for bestilling fram til 27.10 og levering uke 51.

  • Klikk deg inn på linken her for å komme til nettbutikken: https://trimtex.no/no/min-trimtex/bodo-friidrettsklubb/
  • Før du kan starte å bestille må du registrere deg.
  • Velg «Logg inn>» om du allerede er registrert som bruker på trimtex.no eller  «Ny konto» om det er første gang du bestiller fra oss. På mobil må du scrolle litt nedover på siden for å finne disse to valgene. 
  • Tast inn bodøfriidrett i «teamkode for innmelding» og logg inn. På mobil må du scrolle litt nedover på siden for å finne dette feltet.
  • Du skal motta ordrebekreftelse fra oss når din ordre har gått gjennom.

Vi anbefaler å bruke Chrome eller Firefox for at det skal fungere optimalt, f. eks vil brukere av Internet  Explorer kunne oppleve noen problemer.

Lurt tips! Kommer man «bort» fra klubbsidene, kan man alltid klikke på «Min Trimtex» for å komme tilbake igjen.

Hvis noen har problem med å logge inn, eller andre henvendelser, nøl ikke med å ta kontakt enten på support@trimtex.no  eller per telefon 37 26 91 00.

Vi minner derfor på at utøvere som deltar på stevner og andre arrangementer der klubben betaler startkontingent/påmeldingsavgift minimum skal benytte følgende bekledning: 

  • BFIKs t-skjorte/overdel i alle konkurranser
  • BFIKs t-skjorte eller jakke under premieutdelinger etc.

Dersom man ikke benytter klubbens shorts/bukser, skal disse være blå eller svart.


 


0 Kommentar

Amalie Evjen Olsen også med klubbrekord

Postet av Bodø Friidrettsklubb den 14. Okt 2019

Amalie Evjen Olsen (2002) skal også inn på lista over utøvere med klubbrekorder. I 2018 kastet hun (som 16-åring) diskosen 25,59 m og satte dermed ny klubbrekord for kvinner junior. Den gamle rekorden hadde Tone Soløy på 25,30 fra 1984.


0 Kommentar

Èn ny klubbrekord i 2019

Postet av Bodø Friidrettsklubb den 9. Okt 2019

Under junior-NM i friidrett i Sigdal ble Torkel Bjørbæk nr 2 i kule i MJ20-22 med resultatet 13,07. Dette er ny klubbrekord for Bodø Friidrettsklubb både for junior og senior. Den gamle rekorden hadde Jostein Kvikstad med 12,73.

Oversikt over alle klubbrekordene for junior og senior finner du her: https://www.bodofriidrett.no/p/29735/klubbrekorder

Her framgår det at mange av rekordene ble satt så langt tilbake som 1983 - altså fra året etter at klubben ble stiftet.


0 Kommentar

Svært godt oppmøte på klubbkvelden

Postet av Bodø Friidrettsklubb den 2. Okt 2019

50 personer hadde funnet veien til onsdagens klubbtreff i Central Atrium. Det var gledelig mange nye ansikter å se - både blant utøvere og foreldre. 

Det ble foretatt en kort oppsummering av sesongen 2019 før det det ble gitt orienteringer om treningstider og trenere høsten/vinteren 2019-20, kompetanseutvikling for trenere, stevnetilbudene 2020, klubbkolleksjon/bestillingsrutiner, utdanning av dommere7funksjonærer og utvikling av friidrettsanlegget i Mørkvedlia.

Diskusjonen viste at det er stemning for å benytte tirsdag som stevnedag i 2020 (onsdag i 2019).
Ny bestillingsrunde for klubbkolleksjonen vil bli kunngjort med det første.

Neste viktige møteplass for medlemmene blir mandag 14. oktober kl 18.00 i Mørkvedhallen/kantina. Da gjennomfører vi klubbutviklingssamling nr 2. Alle som er interessert i å delta i arbeidet med å utvikle klubben er velkomne til å delta.0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline