Flott friidrettshelg i nord og sør

Postet av Bodø Friidrettsklubb den 2. Jun 2024

Det ble 2 førsteplasser og en fjerdeplass til utøverne fra Bodø Friidrettsklubb under Tjalvelekene på Bislett denne helga. Else Isachsen Aune (J13) slo til med seier på 60m på lørdag på ny personlig rekord på 8.56 (-0,5). På søndag var det Inger-Emilie Dundas-Johansen (J15) sin tur til å gå til  topps i diskoskonkurransen med et vinnerkast på 28,61, personlig rekord med noen få cm.

Personlig rekord ble det også på Else Isachsen Aune da hun tok 4. plassen i en meget jevn lengdekonkurranse med et lengste sprang på 4,63.

I Åmøylekene på Åmnes i Meløy kommune var det ikke toppresultatene som sto i fokus, men heller idrettsgleden. Nesten alle de 45 påmeldte deltakerne var i alderen 5-11 år. Mange av dem fikk sitt første møte med friidretten. Fra BFIK deltok Edward Sæther (G11) i 60m, lengde, høyde og kule og Elias Noor (G13) i de samme øvelsene.

Stevnet var som vanlig et samarbeid  mellom den lokale klubben SMIL Engavågen og BFIK. Sistnevnte stilte med 5-6 funksjonærer i sentrale posisjoner: Også denne gangen et veldig trivelig arrangement, selv om værgudene slett ikke var på vår side. 

Resultatlista finner du forøvrig her. Åmøy24 (opentrack.run)Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.